Nieuws van Eprint in 2017

Eprint breidt haar assortiment uit met een nieuwe, aanvullende exclusieve en luxe fotoalbums, voor de Pro lijn een geheel nieuwe software een album opmaakservice en wanddecoraties van Bloxit voor de vakfotograaf.

logo E-pro

Nieuwe Software

Maar liefst twee jaren is er aan gewerkt maar nu is hij eindelijk klaar. Het gloednieuwe softwarepakket, die overigens aan Eprint klanten geheel gratis aangeboden wordt, is het neusje van de zalm. Vooral de nieuwe Collage functie helpt de vakfotograaf zijn album op te maken in slechts enkele uurtjes.

Nieuwe Omslagen in de eprintpro lijn

Maar liefst twee nieuwe albumomslagen komen er. Het nieuwe Y-Album, een zeer fraaie aluminium omslag met ingebouwde standaard, en de Jade, een (kunst-)lederen omslag met zeer fraaie stiknaden en een linnen strook die zelf opgemaakt kan worden met foto’s en teksten op de omslag. Al sinds jaren worden de eprintpro albums in Nederland geproduceerd, daardoor kan Eprint snel ingaan op specifieke vragen van de vakfotograaf.

opengevouwen, gesteund, album, vanaf de rug gezien

De huidige Hard cover Lay-flat2 boeken worden vervangen door geheel nieuwe 3.0 versie, vlakke naadloze boeken in glans of mat en in maar liefst zes verschillende formaten. Een duidelijke budgetversie voor de klanten van Eprint.

opengevouwen album

logo E-too

Geheel nieuwe Eprinttoo lijn

Het antwoord van Eprint op goedkope albums uit ‘verre landen’. Met agressieve prijzen en een zeer uitgebreid pakket wil Eprint hiermee de vakfotograaf bedienen die zeer betaalbare professionele albums zoekt. Een volledig geautomatiseerde workflow waar geen handjes meer aan te pas komen maken dit mogelijk. Ook hier biedt Eprint verschillende, gratis opmaaksoftware aan.

Brede keuze aan producten

De fotoalbums van de eprinttoo lijn zijn strak liggende, op fotografisch papier belichte fotoboeken met een 800 gsm spacer. Vanaf 2017 komt er een nieuw model bij, de Glamour. Een album omslag die voorzien zal zijn van echte Oostenrijkse kristallen. Verder zal de de lijn met verschillende linnen soorten sterk worden uitgebreid.

opengevouwen album voorkant album bijzondere omslag album bijzondere omslag album  

Naast deze brede lijn fotoalbums, boxen, fotolijsten, plakalbums heeft Eprint een schitterende CombiBox ontwikkeld, een Box met album en een USB drive. Niet alleen ideaal voor vakfotografen maar ook voor de videograaf die naast zijn film ook een mooie album wil aanbieden.

combibox

Nieuw demonstratiepakket met korting

Ter ondersteuning van alle klanten van eprinttoo wordt er een nieuw demoalbumpakket aangeboden met 70% korting. ‘Zien doet verkopen’ is het motto van Eprint, wij investeren mee in dit pakket, maar uiteindelijk zal iedereen er winst mee kunnen behalen.

Wij willen de vakfotograaf graag helpen het nieuwe jaar goed te beginnen. De economie sterkt weer aan, de consument is weer bereid wat geld uit te geven, maar dan moet de vakfotograaf wel de mogelijkheid hebben iets te laten zien. Daarvoor grijpen wij graag diep in de buidel. Wij zijn er klaar voor !.

logo Bloxit

Meest innoverende Wanddecoratiesysteem

In 2016 presenteerde Eprint op de Professional Imaging voor het eerst hun eigen gepatenteerde wanddecoratie systeem Bloxit. Een schitterend wisselbaar fotolijst systeem die een vele dagbladen en op TV regelmatig te zien was. Van zeer innoverend tot revolutionair werd dit systeem vaak betiteld.

doos voor album met speciale opdruk

Voor 2017 komen er twee formaten bij en exclusieve voor vakfotografen komt er een acryl versie bij. Eprint is hard bezeg een uitgebreid dealernetwerk in Nederland op te zetten voor dit schitterende systeem. “wij willen graag samen met de vakfotograaf werken” zo legt Kees van Kaam uit “een dealer netwerk is dan een win-win situatie, de vakfotograaf kan daarmee ook een stukje bescherming verkrijgen in zijn eigen gebied”.

bloxit paneel aan muur bloxit paneel bloxit paneel aan muur  

Tenslotte

Kees van Kaam: 'Eprint wil haar klanten, de vakfotografen, het nieuwe seizoen goed voorbereid insturen. Laten we er gezamenlijk een goed en vooral prettig jaar van maken!’